Home STIRI ACTUALITATE Prognoza meteo pentru 13 decembrie

Prognoza meteo pentru 13 decembrie

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

   Temperaturile se mențin peste cele normale pentru această perioadă a anului.

   Duminică, 13 decembrie, ne vom bucura de o vreme frumoasă și călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi în mare parte senin pe tot teritoriul României, în afară de zona montană unde acesta poate fi variabil și s-ar putea să apară precipitații sub formă de ploaie.

   Vântul va sufla slab spre moderat, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 8 grade, cele minime încadrându-se între -6 și 2 grade Celsius. În noaptea de 12 spre 13 decembrie cerul va fi noros în cea mai mare parte a țării, în unele zone putând apărea ceața.

   În timpul zilei există posibilitatea apariției unor înnorări trecătoare în nordul Transilvaniei și în Maramureș. Aici termometrele nu vor indica mai mult de 4 grade. În zona estică temperaturile vor fi de 2 grade în timpul nopții și de 6 grade în timpul zilei, iar în cea vestică, de – 2 grade în timpul nopții și de 7 grade în timpul zilei. În centrul țării se vor înregistra – 6 grade în timpul nopții și cel mult 6 grade în timpul zilei.

   În ceea ce privește sudul României și Dobrogea, temperaturile minime din timpul nopții nu vor depăși – 2 grade, iar în timpul zilei se vor putea înregistra maxime chiar și de 8 grade.

SURSA: meteoromania.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More