Home Actualitate Prințul Paul se află la DNA Brașov

Prințul Paul se află la DNA Brașov

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

   Prințul Paul a ajuns în această dimineață la DNA Brașov pentru a oferi explicații cu privire la retrocedările ilegale de terenuri.

   Prințul Paul trebuia să ajungă la audieri în cursul zilei de miercuri, însă în drum spre Brașov acestuia i s-a făcut rău. A fost internat la secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, părăsind unitatea joi după-amiază. La ieșirea din spital acesta le-a declarat jurnaliștilor că nu a furat niciodată: "A fost un şoc, dar sper că prinţesa a explicat, am fost înconjurat de mulţi oameni care au încercat să ne fure şi ne-au pus într-o stare de nervi. Eu nu am furat niciodată. De ce trebuie să fur proprietatea mea?".

   În timpul discuțiilor cu ziariștii, prințesa Lia, soția prințului Paul, a afirmat că printre cei denunțați la DNA se numără și Remus Truică, ea refuzând însă să comenteze reținerile făcute în dosarul privind retrocedările presupus ilegale, deși în acesta apare și numele soțului său. Remus Truică, Robert Roșu, Dan Andronic, Claudiu Mateescu și Marius Marcovici au fost reținuți, în noaptea de miercuri spre joi, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din județul Ilfov. Aceștia au fost prezentati Curții de Apel Brașov joi după-amiază, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

   Curtea de Apel Brașov se va pronunța astăzi, la ora 13:00, în cazul propunerii de arestare preventivă a celor sus menționați, ședința în care s-a luat în vedere această propunere a procurorilor anticorupție încheindu-se după mai mult de 10 ore, joi noaptea, în jurul orei 02:30.

   Prințul Paul a fost audiat și în dosarul în care au fost acuzaţi Viorel Hrebenciuc, Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza, Ioan Adam şi Dan Bengescu, pentru retrocedare ilegală de păduri, însă el și soția sa nu au fost puși sub urmărire.

 

SURSA: mediafax.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More