Home Politică Preşedintele PSD: „L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am căutat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns”

Preşedintele PSD: „L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am căutat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

La sfârşitul acestei săptămâni se va organiza o întâlnire informală cu şefii de organizaţii judeţene ai partidului, unde a fost invitat şi fostul premier Victor Ponta, dar acesta nu i-a răspuns la telefon lui Dragnea şi nu ştie dacă este în ţară.

"La fiecare sfârșit de an, noi ne-am întâlnit cu președinții de organizații. Este o întâlnire informală, nu are caracter oficial, nu se decide nimic, pur și simplu discuții libere despre ce s-a întâmplat în 2015"

Liviu Dragnea a fost întrebat dacă l-a invitat la reuniune şi pe fostul premier, iar acesta a spus că Victor Ponta nu i-a răspuns la telefon.

"L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am căutat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns, nu știu dacă este în țară, dar l-am căutat și eu și mai mulți colegi. Am vrut să-l invit și astăzi la bradul de Crăciun și am vrut să-l invit și acolo. Victor a participat cu mine la toate întâlnirile informale pe care le-am făcut în ultimii cinci ani de zile, era firesc, îmi pare rău că nu a fost aici"

Preşedintele PSD L-am căutat ieri pe Victor Ponta, l-am căutat de câteva ori la telefon, nu mi-a răspuns

sursa:agerpres.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More