Home STIRI ACTUALITATE Postul de televiziune Euforia TV devine Happy Channel

Postul de televiziune Euforia TV devine Happy Channel

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

 

Happy Channel, noul post de televiziune ce urmează să fie lansat în data de 8 martie în locul Euforia TV este un proiect marca Antena Group care va aduce pe piața media serialele renumite, precum "Dr. House" şi "Downtown Abbey", producţii sud-americane, europene dar şi un reality-show experiment. Schimbările principale vor fi la nivel de design și la structura de conținut a canalului, precizează Antena Group.

Canalul TV va fi dedicat în special publicului feminin din zona comercială cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, dar și familiilor. Astfel, telespectatorii vor putea urmări în continuare producțiile faimoase precum ''Suits'', ''Downtown Abbey'', ''Private Practice'', sau  ''Dr. House'', dar și un reality- show experiment, un concept nou atât pe piața media din România, dar și din Europa.

Potrivit Antena Group, noul canal de televiziune vizează o nouă abordare pe piața mass-media din România și pe lângă scopul de a prezenta telespectatorilor producții de calitate, dorește să le reprezinte cauzele, fiind poziționat în cadrul televiziunilor militante.

Ruxandra Ion care a devenit consultant de conținut Euforia TV din decembrie 2015 vorbește cu entuziasm despre acest nou proiect  care urmărește în viitor chiar și difuzarea unor producții românești.

"Happy Channel este un nume cu care am fost asociată acum ceva vreme. Drepturile de marcă au fost însă cesionate către Antena Group şi mă bucur să spun că Happy Channel este acum exact rezultatul pe care eu mi-l doream: un canal de televiziune dedicat femeilor, dar şi familiei, un post care, contrar tendinţei de tabloidizare, ocoleşte această zonă şi vorbeşte despre valori, despre puterea de a lupta, despre poveşti frumoase şi despre dreptul fiecăreia dintre noi de a-şi găsi fericirea! În strategia canalului pentru anii ce urmează există şi dezvoltarea unui serial românesc", a informat Ruxandra Ion, consilier de conţinut al Happy Channel.

Euforia TV  urmează să fie schimbat în Happy Channel de către Antena Group în data de 8 martie 2016, în urma obținerii acordului de funcționare din partea Consiliului Național al Audiovizualului. (CNA).

 surse: Mediafax.ro, metropotam.ro.
 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More