Home STIRI ACTUALITATE Poftă bună la otravă!

Poftă bună la otravă!

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Alimentele sunt secate de tot ceea ce e sănătos și contrafăcute într-un mod exagerat. Mierea de albine importată din Germaniu nu poate fi considerată, în niciun caz, miere deoarece nu conține niciun strop din acest aliment ci doar sirop de zahăr. Deși putem produce cea mai curată hrană din Europa, românii se hrănesc cu produse nesănătoase din comerț.

Documentarul românesc „Poftă bună la otravă!” realizat de Antena 3 și prezentat de Carmen Avram, ne dezvăluie adevărata față a produselor alimentare și a legumelor din supermarketuri. Se pare că România pierde lupta cu occidentul, acesta reușind mereu să ne manipuleze și să introducă, în fiecare zi, alimente nesănătoase în casele noastre și mai ales în organismul nostru. Aceste produse foarte prost calitative, treptat, ne îmbolnăvesc grav. Aceste lucruri nu ar trebui să se întâmple deoarece România are un potențial uriaș de a produce hrană sănătoasă pentru întregul popor.

Documentarul „Poftă bună la otravă!” ne arată adevărata realitate care mereu ne era ascunsă. În țara noastră nu se prelucrează grâul sau lemnul ci se exportă materie primă de cea mai înaltă calitate la prețuri derizorii.

Românii se hrănesc cu legume crescute din semințe plantate în vată și hrănite cu chimicale. Aceste alimente sunt secate de tot ceea ce este sănătos. Fabricile din România au fost distruse iar piața a fost ocupată de alții, țara noastră devenind doar sursă de materii prime pentru branduri străine, cunoscute și scumpe. Nu este niciun mister faptul că România a ajuns „coșul de gunoi al Europei”.

Pentru a afla mai multe informații cu privire la acest subiect extrem de controversat, ar trebui să urmăriți documentarul „Poftă bună la otravă!” prezentat de Carmen Avram.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More