STIRI ACTUALITATE

Aproape 2.500 de locuitori ai Timișoarei vor alerga în cadrul evenimentului Timotion

Timișorenii iubitori de sport și alergare au împânzit străzile din oraș, cu ocazia festivalului Timotion- Timișoara se mișcă. Evenimentul desfășurat astăzi, 23 aprilie a adunat aproape 2.500 de pasionați ai sportului care pe lângă mișcare, contribuie și la strângerea de fonduri pentru acțiuni caritabile.

Circa 2.500 de timișoreni  participă în data de 23 aprilie în cadrul ediției din acest an a festivalului de alergare  Timotion- Timișoara se mișcă. Programul  cuprinde un semimaraton de 22 de km și un cros de 6 km pe străzile principale din oraș, curse de alergare chiar și pentru familii cu copii, dar și concerte.

Totodată, în Parcul Rozelor din muncipiu va fi și un program artistic cu ateliere pentru copii și activități distractive pentru publicul de toate vârstele.

“Timotion va fi anul acesta o mare sărbătoare pentru oraș. Am pregătit un program pentru întreaga zi. Începem dimineața cu cele cinci curse de alergare, în mijlocul zilei va avea loc festivitatea de premiere, urmând ca până seara să aibă loc concerte susținute de trupe din Timișoara”, a spus despre eveniment, Cristina Potra-Mureșan, coordonarea evenimentului, pentru publicația Ziua de Vest.

Taxele de participare din cadrul Timotion – Timișoara se mișcă! vor ajunge la  mai multe dintre ONG-urile locale. Este vorba de aproximativ 170.000 de lei care sunt folosiți pentru proiecte și acțiuni caritabile. Cei care doresc să se alăture scopului de binefacere al Timotion mai pot face donații până în  data de 10 mai 2016, potrivit anunțului organizatorilor.

 

 

Surse: mediafax.ro, ziaruldevest.ro.

To Top
Loading..