Home Cultură În perioada 18-22 aprilie se va desfăşura cea de-a patra ediţie de muzică clasică la metrou

În perioada 18-22 aprilie se va desfăşura cea de-a patra ediţie de muzică clasică la metrou

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Festivalul de Muzică Clasică la Metrou înseamnă o serie de momente artistice, precum balet clasic sau pictură şi concerte clasice şi cu sprijinul Metrorex tinerii talentaţi, studenţi sau absolvenţi ai Universităţii de Muzică Bucureşti, se vor desfăşura la cea de-a patra ediţie.

Durata Festivalului va fi de cinci zile, timp în care bucureştenii se vor putea bucura de muzică şi artă între orele 17:30-19:00 în staţiile Piaţa Unirii 1, Piaţa Unirii 2, Universitate şi Piaţa Victoriei. Festivalul debutează luni, 18 aprilie cu: Muse Quartet ( concert la 17:30) şi Asociaţia ELIBERarte (TangoTangent) care vor aduce tango argentinian (flashmob de la 18:45) pe peron la Piaţa Unirii 2; conform sursei Descoperă.ro.

Festivalul de Muzică Clasică la Metrou este Co-finanţat de Administraţia Fondului Naţional Cultural şi organizat de "Arta nu muşcă", o organizaţie nonguvernamentală, conform anunţului de pe pagina de facebook a evenimentului.

În cele mai tranzitate patru staţii de metrou din Capitală va răsuna muzică clasică dar vor fi şi alte surprize precum ateliere handmade sau florale.

 

Sursa: descopera.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More