Home STIRI ACTUALITATE Patronul Hexi Pharma a decedat

Patronul Hexi Pharma a decedat

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Patronul Hexi Pharma şi-a pierdut viaţa duminică seara într-un grav accident rutier produs în Ilfov, în localitatea Buftea, pe şoseaua dintre laboratorul Unilab, situat în apropierea locuinţei lui Condrea, şi fabrica Hexi Pharma, în timp ce se îndrepta spre locuinţa fostei sale soţii, de unde urma să o ia pe fiica sa în vârstă de 10 ani, scrie Tolo.ro.

"Condrea n-a apărut şi chiar ne întrebam ce se întâmplă", a mărturisit fosta soţie unor prieteni.
"La un moment dat, la uşă a apărut şoferul lui de la firmă, un tip ciudat care lucrase înainte într-o instituţie de forţă", a povestit fosta soţie amicilor. "Noi ne uităm la desene animate, nu ştiam ce s-a întâmplat. Şoferul nu ne-a spus, mai bine, că a protejat-o pe fetiţă", a declarat fosta soţie.

"Staţi liniştiţi că nu o să mai lucrez în domeniu!", a fost unul dintre ultimele sms-uri pe care Dan Condrea l-a dat unui angajat Hexi Pharma.
 Directorul SABIF, Alis Grasu, a declarat pentru Agerpres că echipele de salvare sosite la locul accidentului au încercat să îl resusciteze, însă leziunile erau prea mari şi nu a putut fi salvat.

Procurorii secţiei de Urmarire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie arată că ancheta în dosarul dezinfectanţilor folosiţi în spitale îşi va urma cursul chiar dacă se va confirma decesul lui Dan Condrea, fiind şi alte persoane susceptibile de a fi urmărite penal, transmite News.ro.

Martorii au apreciat că maşina în care se afla Dan Condrea se deplasa cu o viteză extrem de mare, aproximativ 150 km/h.

Potrivit autorităţilor, Condrea a fost desfigurat în urma impactului şi a fost recunoscut după haine şi după actele pe care le avea la el. Poliţia nu a găsit urme de frânare la faţa locului şi ia în calcul şi varianta sinuciderii. Vor fi audiaţi 2 martori, un biciclist şi un şofer, care au văzut accidentul.

 

Surse: protv.ro, hotnews

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More