Home Sport Partida Dinamo-Astra se va juca pe Arena Naţională

Partida Dinamo-Astra se va juca pe Arena Naţională

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Primul meci care se va juca pe Arena Naţională de la redeschidere va fi partida programată pe vineri între echipele Dinamo şi Astra Giurgiu, potrivit Gsp.ro.

În ciuda faptului că Dinamo a pus în vânzare bilete pentru stadionul "Ștefan cel Mare", "câinii" au acordul Astrei să mute partida pe Arena Naţională. Pe data de 3 octombrie 2015 s-a jucat ultimul meci între Dinamo şi Astra pe Arena Naţională, când Dinamo a pierdut în favoarea Astrei, cu scor 0-1. 

Încă se aşteaptă răspunsul oficial până cel târziu miercuri dimineaţa în legătură cu locaţia partidei, dar oficialii echipei Dinamo speră să vândă mai multe bilete dacă meciul se va juca pe Arenă. Gazonul este în condiţii mai bune şi spectacolul din tribune la un nivel mai înalt la Arena Naţională.

Urmează să fie dat un comunicat oficial şi în direct partida se va transmite vineri de la ora 20:30 la Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe Gsp.ro.

 

Sursa: gsp.ro

 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More