Home Externe Papa Francisc a fost filmat în Mexic într-o ipostază jenantă

Papa Francisc a fost filmat în Mexic într-o ipostază jenantă

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Papa Francisc care este cunoscut ca o persoană calmă şi răbdătoare faţă de admiratori atunci când face "băi de mulţime", recent a fost surprins într-o ipostază jenantă.

Publicaţia Reuters a anunţat că în Mexic a avut loc incidentul dintre Papa Francisc şi o persoană din mulţime faţă de care Suveranul Pontif şi-a pierdut cumpătul. O persoană a cărei identitate nu a fost făcută publică s-a apropiat de Papa Francisc atunci când acesta s-a oprit să salute copii pe un stadion din Mexic. 

Înregistrări video au surprins momentul precis când Papa se afla la marginea mulţimii, îndreptându-şi atenţia spre copiii aşezaţi şi o persoană l-a cuprins cu braţele şi l-a tras spre mulţime, cu atâta forţă încât Papa Francisc şi-a pierdut echilibrul şi era cât pe ce să cadă peste un copil aflat în scaun cu rotile. În înregistrarea video postată pe youtube se poate vedea cum Papa este susţinut de către membrii grupului de securitate şi de asistenţi ca să nu cadă deoarece persoana care l-a "îmbrăţişat" nu vrea să îi dea drumul, nici măcar după ce Suveranul Pontif se sprijină cu pieptul pe capul unui copil în momentul de pierdere a echilibrului.

Papa Francisc şi-a pierdut calmul faţă de persoana care l-a cuprins cu braţele şi după ce s-a redresat i-a spus, cu glas ridicat şi privind persoana respectivă: "Nu fi egoist!". Din filmarea video nu se poate deduce dacă persoana era bărbat sau femeie însă Papa Francisc i se adresează pe un ton ridicat şi pe faţa lui se poate citi furie.

 

Sursa: mediafax.ro, transilvaniareporter.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More