Home STIRI ACTUALITATE Oana Roman îi este recunoscătoare MAMEI

Oana Roman îi este recunoscătoare MAMEI

by Tudor Irina
1 minute timp de citit

Fiica fostului premier al României, Oana Roman, a făcut o postare lacrimogenă pe o rețea de socializare în care scrie că îi este recunascatoare mamei sale, Mioara Roman, și că își dorește foarte mult să o ajute să aibă o bătrânețe liniștită.

“Cea mai mare dorință a mea , în afara de sănătatea și bunăstarea familiei mele, este să pot să o ajut pe mama să trăiască o bătrânețe fără griji , fără să aibă mereu sabia deasupra capului, și frică de a ajunge pe străzi! Nu aștept ajutor de la nimeni, căci toti cei care o dată au avut nevoie de noi pentru a profita, acum au alte priorități! Dar gândurile mele sunt puternice și știu că voi reuși și că mama va trăi linistită!

Mama merita asta, pentru ca a muncit toata viata pentru noi. Pentru fetele ei si pentru tata. Chiar și când era bolnava de cancer, s -a dus singura si s -a operat, pe noi ne-a trimis la mare cu tata, și a facut în asa fel încât să nu simtim durerea ei. Si dacă nimănui nu-i pasa acum, mie îmi pasă, și pentru ca ea merita tot, eu voi face tot ce pot pentru ea! Pentru că e mama mea!” a scris Oana Roman pe o retea de socializare.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More