Home Economic O nouă destinație de zbor , anunțată de o companie foarte populară

O nouă destinație de zbor , anunțată de o companie foarte populară

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Wizz Air, una din cele mai populare companii aeriene în rândul clienților interesați de zboruri low-cost, anunță o rută nouă între Capitală și unul dintre cele mai bogate, din punct de vedere istoric, orașe ale Europei. 

Reprezentanții companiei low-cost au anunțat că sunt disponibile deja biletele pe această rută: București-Varșovia, și ele se pot rezerva online pe site-ul wizzair.com pentru taxa de 29,99 euro; dar zborurile pe noul traseu vor începe abia din data de 30 iunie 2017. Avioanele Wizz Air vor zbura spre Capitala Poloniei în zilele de duminică, luni, miercuri și vineri. Prețul anunțat de companie include toate taxele obligatorii și este alocat pentru un singur segment de zbor.

Trei orașe destinate relaxării (Nisa, Lyon și Lamezia Terme) și patru capitale din Europa, printre care București, sunt în planul de afaceri al companiei low-cost pentru anul 2017. Varșovia va fi conectată cu aceste orașe prin zborurile ce vor fi efectuate pe noile rute. Compania mai așteaptă confirmarea din partea autorităților pentru o singură capitală, Kiev, apoi anul viitor se vor opera zboruri pe destinațiile menționate.  Anul acesta, Wizz Air a lansat 30 de trasee noi de zbor care conectează țara noastră de restul Europei, dar  este demn de menționat printre ele și zborul intern pe ruta București-Cluj-Napoca.

 

 

Sursa: businessmagazin.ro, jeka.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More