Home STIRI ACTUALITATE O mașină a Ministerului de Interne care îl transporta pe omul de afaceri Caraiman, a avut accident

O mașină a Ministerului de Interne care îl transporta pe omul de afaceri Caraiman, a avut accident

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Vineri dimineață, un autoturism al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Mehedinți, s-a răsturnat în timp ce se afla în apropiere de Caransebeș. Mașina îl transporta la audieri la sediul DIICOT Mehedinți pe omul de afaceri Lucian Caraiman.

Pe numele fostului partener de afaceri al lui Georgică Cornu, există un mandat de aducere la sediul DIICOT Mehedinți; Caraiman și Cornu fiind trimiși în judecată pentru constituirea unui grup infracțional organizat, care săvârșea, printre altele, delapidare continuă; Cornu are la activ și acuzația de spălare de bani. 

În timp ce mașina de la Crimă Organizată se îndrepta spre sediul DIICOT când, în apropiere de localitatea Caransebeș, într-o curbă a intrat un Audi în depășire fără să se asigure iar șoferul mașinii Ministerului de Interne a încercat să îl evite, și trăgând de volan s-a răsturnat în afara șoselei. Șoferul care a provocat accidentul și-a continuat drumul cu viteză, însă a fost oprit în urma apelurilor la 112 în localitatea Jupa și a fost dus la audieri la Caransebeș; potrivit sursei Pressalert. În urma faptului că mașina care îl transporta pe omul de afaceri Caraiman s-a rostogolit în afara carosabilului, acesta și un polițist care îl însoțea au fost răniți. Cei doi au fost duși ulterior la spitalul din Caransebeș pentru a primi ajutor medical.

 

Sursa: pressalert.ro

 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More