Home Externe O mamă din America a şocat comunitatea facebook. Anunţul postat de ea a stârnit revoltă

O mamă din America a şocat comunitatea facebook. Anunţul postat de ea a stârnit revoltă

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Jaton Justsilly Jaibabi este aparent o mamă obişnuită care trăieşte în SUA şi îşi creşte cei doi copii, însă un anunţ postat pe reţeaua de socializare a scos-o din anonimat.

Anunţul postat vineri pe pagina de facebook a femeii suna astfel: "Kids for sale 45% Off because they are bad"/ Copii de vânzare, reducere 45% pentru că sunt răi." Comunitatea Facebook a fost şocată şi s-a stârnit o revoltă la adresa femeii care îşi pune în vânzare copiii printr-un anunţ online. Mai multe persoane au luat-o la rost pe Jaton Justsilly Jaibabi, mai ales că în fotografia controversată postată de ea alături de anunţ, cei doi copii sunt într-o maşină, legaţi cu o bandă adezivă la gură şi la mâini.

Conform WMC, vineri noaptea Departamentul de Poliţie din Memphis a primit de la o sursă fotografia şi au deschis imediat o anchetă.

Un reprezentant al unui Serviciu Public de Ajutor Social al Copilului din Tennessee a declarat pentru publicaţia WMC că trebuie să se facă mai multe cercetări înainte de a se deschide o anchetă socială în familie, deoarece informaţiile pe care le deţin sunt limitate.Femeia care a postat anunţul şi fotografia se presupune că ar fi mama copiilor dar nu s-a confirmat acest lucru oficial pentru că ea şi-a dezactivat contul de facebook.

Ulterior, verişorul femeii, Derion King, a anunţat pe facebook că a fost doar o glumă totul. El a scris: "Familia şi prietenii noştri ştiu cât de mult iubim copiii din familia noastră. E o nebunie că toată viaţa unui om este judecată după un singur eveniment ca acesta. Practic, a fost doar o glumă de moment. Oamenii mai fac greşeli, iar ce s-a întâmplat a fost o lecţie învăţată. Copiii sunt în siguranţă, nu sunt răniţi şi sunt foarte iubiţi."

Cercetările în legătură cu fotografia postată online sunt făcute de Poliţie şi de alţi agenţi ai legii de la diferite departamente.

 

Sursa: dailymail.co.uk, libertatea.ro

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More