Home STIRI ACTUALITATE O jurnalistă în vârstă de 36 de ani a fost găsită decedată în casă

O jurnalistă în vârstă de 36 de ani a fost găsită decedată în casă

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Moartea Andreei Pocol a fost anunţată de către jurnalistul Laurenţiu Ciocăzeanu care a făcut publică vestea pe pagina sa de socializare.

În vârstă de numai 36 de ani, Andreea Pocol a fost găsită moartă în casa pe care o deţinea în Şimişna, judeţul Sălaj. Medicii legişti urmează să stabilească cauza decesului deoarece cauza este încă necunoscută. Slujba de înmormântare va avea loc marţi, 26 ianuarie în localitatea sa natală Şimişna. Laurenţiu Ciocăzeanu, acţionar la site-ul Reporter Virtual a scris pe pagina de socializare despre colega sa cu care colabora la site-ul Reporter Virtual, Andreea Pocol scriind ştiri pe domeniul politic:

"Îi datorez COLEGEI Andreea Pocol această postare. Tocmai ce am aflat că ne-a părăsit subit noaptea trecută. În urmă cu aproape doi ani, am descoperit în Andreea dorinţa nebună de a face presă. I-am întins mâna de a se alătura echipei Reporter Virtual, deşi n-am reuşit să-i ofer un job aşa cum îmi şi îşi dorea. Dar am simţit amândoi că nu-şi doreşte nimic mai mult pe lumea asta decât să devină jurnalistă. Şi am încurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat împreună, de bani sau de altă natură. A preferat să aştepte vremuri mai bune şi să creadă într-o zi în care munca îi va fi recunoscută. N-a mai apucat, căci Dumnezeu avea alt plan de care noi doi nu ştiam nimic. (…) Să ne scrii mereu, de-acolo de sus, dragă Andreea Pocol! Nu vom putea vedea cuvintele tale, dar sigur le vom simţi cumva”.

În anul 2008, Andreea Pocol a obţinut cea mai mare realizare a sa în carieră demonstrând într-un demers jurnalistic că se poate vota în două secţii diferite. Jurnalista în vârstă de doar 36 de ani a colaborat de-alungul timpului cu Realitatea TV,  AXA TV Baia Mare şi Şomes TV Dej.

 

Sursa: LIBERTATEA.RO, GÂNDUL.INFO

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More