Home STIRI ACTUALITATE O invenție inedită care ar putea ține hoții de biciclete la distanță

O invenție inedită care ar putea ține hoții de biciclete la distanță

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Lacătul obișnuit pentru biciclete a fost dat uitării de către antrepenorul și inventatorul Daniel Idzkowski, care a creat în șase luni un dispozitiv menit să țină la distanță hoții de biciclete și motociclete. Acest lacăt le provoacă greață la propriu celor care încearcă să fure bicicleta. 

”După ce devenim prima dată victime ale furtului de biciclete, ne dăm seama că oamenii au nevoie de un sistem de securitate mai puternic, cu un factor de descurajare fundamentală, " a declarat inventatorul.

El și-a numit dispozitivul SkunkLock și a explicat cum funcționează: ”Skunklock este un lacăt din oţel călit pe bază de carbon care este la fel de dificil de compromis precum cele mai sigure încuietori, şi vine cu o surpriză. Presurizarea interioră include un factor de descurajare chimic nociv care emite substanţe chimice nocive atunci când cineva încearcă să fure bicicleta. Produsele chimice sunt atât de dezgustătoare încât induc voma în majoritatea cazurilor şi declanşează instinctul de a părăsi locul respectiv.”

Daniel Idzkowski a mai precizat: ”Formula noastră distruge ireversibil hainele purtate de hoţ sau orice fel de protecţie pe care o poartă." Lacătul a fost proiectat atât pentru biciclete, cât și pentru motociclete și emite substanțe chimice care provoacă greața, dacă încearcă cineva să îl taie. 

 

 

Sursa: descoperă.ro, eta.co.uk

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More