Home STIRI ACTUALITATE O ambulanţă a accidentat un bărbat în vârstă de 80 de ani

O ambulanţă a accidentat un bărbat în vârstă de 80 de ani

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Accidentul s-a petrecut pe un bulevard din localitatea Constanţa joi seară iar bărbatul în vârstă de 80 de ani şi-a pierdut viaţa în urma impactului.

Bărbatul traversa strada joi seară, în jurul orei 19:00 printr-un loc nepermis când o ambulanţă care se întorcea din localitatea Ovidiu unde acordase ajutor, l-a lovit în dreptul unui centru comercial. Poliţia locală declară, în urma cercetărilor, că bărbatul traversa bulevardul fără se asigure, şi pe deasupra printr-o zonă unde nu era permis. La faţa locului, la ieşirea din municipiul Constanţa spre Ovidiu, au sosit un echipaj SMURD al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" şi o altă autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, potrivit Mediafax. 

Însă până la sosirea celor două echipaje, asistenta din ambulanţa care l-a accidentat pe bărbat şi şoferul au efectuat imediat manevrele de resuscitare. Ulterior, alături de cadrele medicale, personalul din ambulanţa cu pricina au făcut timp de peste jumătate de oră manevre de resuscitare, încercând să salveze victima, însă fără succes deoarece bărbatul în vârstă de 80 de ani a decedat.

Ambulanţa care l-a lovit pe bărbat se deplasa din localitatea Ovidiu spre alt caz când l-a lovit pe bărbatul în vârstă de 80 ani care traversa neregulamentar. Şoferul ambulanţei a avut nevoie ulterior de îngrijiri medicale şi a fost transportat la spital deoarece i s-a făcut rău.

 

Sursa: mediafax.ro, ziarelive.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More