Home STIRI ACTUALITATE Noua dispoziție: Vor fi mai multe controale în toate clădirile unde publicul e numeros

Noua dispoziție: Vor fi mai multe controale în toate clădirile unde publicul e numeros

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog a anunțat că din ordinul Ministrului Afacerilor Interne, vor fi intensificate controalele în clădirile unde au loc activități cu public numeros. Controalele vor începe chiar din această seară.

Monica Dajbog a transmis următorul comunicat: "Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, a dispus ca începând chiar din această seară să se intensifice controalele și verificările la toate imobilele în care se desfășoară activități cu public numeros. Deasemenea, vicepremierul și ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a solicitat Inspectoratului de Stat în Construcții demararea unui control tematic care să verifice aplicarea legii în domeniu, pentru acest tip de construcții. Pentru acest lucru, se vor forma echipe mixte constituite din reprezentanți ai structurilor MAI și ai Inspectoratului de Stat în Construcții.”

În ce privește incendiul din clubul Bamboo, purtătorul de cuvânt MAI, a declarat că ” Departamentul pentru Situații de Urgență recomandă persoanelor care au fost în club să se prezinte la unitățile de primiri urgențe la apariția oricăror simptome care ar putea avea legătură cu incendiul. Situația este în dinamică până la finalizarea cercetărilor la fața locului. Președintele și premierul au fost informați cu privire la măsurile dispuse și la acțiunile desfășurate." Echipe formate din pompieri și polițiști sunt acum implicate în procesul de verificare a împrejurărilor care au provocat incendiul la club.

 

 

Sursa: agerpres, evz.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More