Home Politică Noii miniștri ai cabinetului Grindeanu au depus joi jurământul

Noii miniștri ai cabinetului Grindeanu au depus joi jurământul

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Joi, cei patru noi miniștri au depus jurământul în fața președintelui Klaus Iohannis. Este vorba de ministrul Justiției,ministrul Economiei, ministrul Mediului de Afaceri și ministrul delegat pentru Fonduri Europene.

La ceremonia de la Palatul Cotroceni au depus jurământul de învestitură următorii politicieni: Tudorel Toader pentru funcția de ministru al Economiei, Alexandru Petrescu pentru funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Mihai Tudose: ministru al Economiei și Rovana Plumb, ministru delegat pentru Fonduri Europene.

Călin Popescu-Tăriceanu, Liviu Dragnea, premierul Sorin Grindeanu, membri ai Guvernului și consilieri prezidențiali au fost alături de noii miniștri la ceremonia de învestitură.

Președintele Klaus Iohannis s-a adresat noilor miniștri printr-un discurs și a spus că înțelege această remaniere ca o mişcare de întărire a echipei guvernamentale și că mișcarea este una bună, însă a adăugat: ”În acelaşi timp, am constatat acum, înainte să ajung în sală, că au venit de la Parlament două legi: Legea de respingere 13 şi de aprobare a ordonanţei 14. Voi promulga mâine aceste legi şi atunci avem toate condiţiile de a trece la normalizarea situaţiei.”

 

 

 

Sursa: agerpres, mediafax, national.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More