Politică

Mircea Geoana: „Guvernul și ministrul de Finanțe trebuie să demită neîntârziat conducerea ANAF”

Preşedintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, consideră că Guvernul şi ministrul de Finanţe "trebuie să demită neîntârziat conducerea ANAF" pentru că aceasta este "numită pe criterii clientelare".

"Guvernul și ministrul de Finanțe trebuie să demită neîntârziat conducerea ANAF, ea însăși numită pe criterii clientelare, și să deparaziteze energic structurile centrale și teritoriale de toate numirile făcute politic, indiferent de partid sau lider politic. ANAF trebuie să devină o instituție de elită a administrației românești, complet depolitizată, profesionistă și meritocratică", a spus Mircea Geoana pe pagina sa de facebook.

În opinia senatorului, nu este doar treaba DNA "de a desface și distruge firul corupției pe filiera Dragnea-Dolineaschi-Govor".

"Decontaminarea imediată a ANAF de influența nefastă a algoritmului politic reprezintă primul test important pentru credibilitatea noului Guvern, instalat cu un mandat explicit de rupere a cordonului ombilical dintre corupția politică și structurile statului român, principala cauză a corupției, sărăciei și șubrezeniei economice a țării"

Mircea Geoana Guvernul și ministrul de Finanțe trebuie să demită neîntârziat conducerea ANAF 2

sursa: agerpres.ro

 

 

To Top
Loading..