Home Politică Mircea Geoană crede că tensiunile care sunt între Turcia şi Rusia sunt o oportunitate pentru România

Mircea Geoană crede că tensiunile care sunt între Turcia şi Rusia sunt o oportunitate pentru România

by Andrei M
1 minute timp de citit

Mircea Geoană, preşedintele partidului Social Românesc (PSRO) a declarat că tensiunile între Rusia şi Turcia pot fi o oportunitate pentru interesul României.

"Această tensiune, în creștere și periculoasă, între Rusia și Turcia, inclusiv zona de război comercial care s-a deschis între cele două țări, ar putea să fie și o oportunitate pentru noi—vorbim de interesul României — rute importante de comerț pe axa nord-sud și est-vest, cu puțină abilitate, ar putea să fie dirijate către noi și această zonă de instabilitate ar putea să transforme România, o țară stabilă, o țară puternic ancorată în NATO și UE, într-o zonă, un pol de atractivitate pentru comerț și investiții la noi acasă. Sunt situații care ne preocupă, dar trebuie să ne uităm pragmatic la interesele noastre. Putem să transferăm din aceste dividende pe spuza noastră și pe interesele noastre politice și economice", a spus liderul PSRO, Mircea Geoană.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More