Home Politică Mesajul lui Băsescu către Shhaideh: Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine

Mesajul lui Băsescu către Shhaideh: Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Reacția fostului președinte, ales senator, cu privire la propunerea liderului PSD pentru postul de premier, este tranșantă. Traian Băsescu îi transmite direct mesajul de a nu accepta postul doamnei Sevil Shhaideh.

Joi dimineața, proaspătul senator a scris pe pagina sa de socializare un mesaj în care i se adresează premierului propus de Liviu Dragnea, cu următoarele cuvinte: ”Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc şi dacă până astăzi v-aş fi întîlnit pe stradă n-aş fi ştiut cine sunteţi. Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastră, am sunat la Constanţa. Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun naşu dar şi unii şi alţii ştim că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoştinţe din comunitatea turco-tătară din Constanţa. Toţi au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră. Aveţi o reputaţie impecabilă. De aceea vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine.”

Liviu Dragnea a declarat că ar fi fost legitim să preia el funcția de premier dar a evitat să creeze un conflict inutil, și a propus-o pe Sevil Shhaideh, în vârstă de 51 de ani, fost ministru al Dezvoltării în guvernul Ponta. ”Sevil are o autoritate foarte mare, câteodată prea mare,” a spus liderul PSD despre Shhaideh, care este de religie musulmană și nu beneficiază de notorietate în România. Dragnea consideră că o recomandă pentru funcția de premier ”capacitatea de muncă, ştiinţa administraţiei, viziunea de dezvoltare."

 

 

 

Sursa: gandul.info, inPolitics.ro

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More