Politică

Mesajul lui Băsescu către Shhaideh: Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine

Reacția fostului președinte, ales senator, cu privire la propunerea liderului PSD pentru postul de premier, este tranșantă. Traian Băsescu îi transmite direct mesajul de a nu accepta postul doamnei Sevil Shhaideh.

Joi dimineața, proaspătul senator a scris pe pagina sa de socializare un mesaj în care i se adresează premierului propus de Liviu Dragnea, cu următoarele cuvinte: ”Doamnă, recunosc faptul că nu vă cunosc şi dacă până astăzi v-aş fi întîlnit pe stradă n-aş fi ştiut cine sunteţi. Imediat ce am aflat despre nominalizarea dumneavoastră, am sunat la Constanţa. Mi-am sunat finii tătari (eu le spun fini, ei îmi spun naşu dar şi unii şi alţii ştim că la căsătoria lor am fost martori), mi-am sunat cunoştinţe din comunitatea turco-tătară din Constanţa. Toţi au vorbit extraordinar de frumos despre dumneavoastră. Aveţi o reputaţie impecabilă. De aceea vă rog, nu acceptaţi nominalizarea. Nu fiţi parte a unui joc politic ce nu vă aparţine.”

Liviu Dragnea a declarat că ar fi fost legitim să preia el funcția de premier dar a evitat să creeze un conflict inutil, și a propus-o pe Sevil Shhaideh, în vârstă de 51 de ani, fost ministru al Dezvoltării în guvernul Ponta. ”Sevil are o autoritate foarte mare, câteodată prea mare,” a spus liderul PSD despre Shhaideh, care este de religie musulmană și nu beneficiază de notorietate în România. Dragnea consideră că o recomandă pentru funcția de premier ”capacitatea de muncă, ştiinţa administraţiei, viziunea de dezvoltare."

 

 

 

Sursa: gandul.info, inPolitics.ro

 

To Top
Loading..