Home STIRI ACTUALITATE Mașina mai puternică decât Ferrari a fost lansată de chinezi. Va putea fi comandată din 2018

Mașina mai puternică decât Ferrari a fost lansată de chinezi. Va putea fi comandată din 2018

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Compania Faraday Future, deținută de miliardarul Jia Yueting, a lansat la un târg de profil mașina electrică prezentată drept cea mai puternică din lume. Întrece un model Ferrari, fiind capabilă să atingă viteza de 100 km/oră în aproximativ 2,4 secunde.

Chinezii de la Faraday Future au conceput o mașină cu un design futurist, care se remarcă atât prin aspect , cât și prin viteză. Faraday Future FF 91 este o mașină de tip SUV, cu tracţiune integrală şi are încorporate patru motoare electrice. Deasemenea mașina care rivalizează cu Ferrari, este dotată în interior cu mai multe modemuri prin care se poate face conectarea la internet. 

Modelul creat de compania Faraday Future concurează pe piața mondială cu mașini precum Tesla Model X P100D, Bentley Bentayaga SUV şi Ferrari 488 GTB. Mașina va putea fi achiziționată începând cu anul 2018 dar producătorii au deschis opțiunea de a putea fi deja comandată. Doar rezervarea unui astfel de automobil costă 5.000 de dolari. Primele 300 mașini electrice Faraday Future FF 91 vor fi în ediție limitată, numită ”Alliance Edition.”

Autonomia acestei mașini este de peste 600 km, acumulatorul se poate încărca în mai puțin de patru ore și jumătate, până la 50%, iar motoarele au echivalentul a 1.050 de cai putere.

 

 

 

Sursa: realitatea.net, descopera.ro, motor1.com

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More