Home Cultură Maria Ciobanu spune ramas bun scenei muzicii populare

Maria Ciobanu spune ramas bun scenei muzicii populare

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Celebra cântăreața, Maria Ciobanu a decis să spună rămas bun scenei cântecului popular la aproape 55 de ani de carieră muzicală. ,,Ciocârlia folclorului românesc''  va susţine în luna martie o serie de concerte în semn de retragere în mai multe oraşe din ţară.

Cântăreaţa va oferi publicului un spectacol inedit de retragere cu numele ,,Lie, Lie, Ciocârlie, rămân a voastră Marie'', la Sala Palatului  în data de 12 martie alături de fiul şi fiicele sale.Celelalte concerte vor avea loc tot în luna martie, în Craiova, Bacău, Iaşi şi Râmnicu Vâlcea. Maria Ciobanu a mai avut o tentativă de retragere din lumea muzicală în anul 2004, însă la insistenţele fanilor cuprinşi de emoţii, aceasta a continuat să cânte, potrivit informaţiilor româniatv.net.

Fiul său a dezvăluit, însă motivele pentru care a decis să renunţe la scenă.

 „Este dorinţa ei şi i-o vom respecta, mai ales că vrea să petreacă mai mult timp în preajma nepoţilor şi a familiei. În mod sigur, după spectacolele de retragere va locui mai mult în America deoarece clima îi prieşte (n.r. – artista suferă de astm). Ne-a mărturisit că îşi doreşte retragerea, mai ales că încă poate să cânte live şi ea nu şi-a păcălit niciodată publicul. Mi-a spus că orice început are şi un sfârşit şi o cred, pentru că tot în 2016 va împlini şi 55 de ani de carieră”, a spus Ionuţ Dolănescu.

Artista va împlini în luna septembrie şi onorabila vârstă de 79 de ani şi a anunţat încetarea carierei muzicale la întoarcerea sa din California. De câţiva ani, aceasta încearcă să-şi dedice timp mai mult familiei sale care locuiește în SUA.

Elise Stan, renumit specialist în folclor crede că nici de această dată fanii nu o vor lăsa pe Maria Ciobanu să părăsească scena muzicală.  „Sunt convinsă că tuturor le va părea rău, însă eu cred că publicul nu o va lăsa'', a declarat aceasta pentru ring.ro citat de româniatv.net.
 

 

Surse: evz.ro, romaniatv.net, antena3.ro.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More