STIRI ACTUALITATE

Marea Britanie: Despre evoluția spre normalizare a orgiilor în era mișcării sexuale afirmative

Într-o perioadă în care din ce în ce mai multe aspecte ale vieții sexuale ies din zona de tabu, piața pentru petreceri cu tentă sexuală – orgii, cluburi de swing, este în creștere.

Heaven Circle este probabil cel mai mare club pentru petreceri sexuale din lume, fiind fondat de Chris Reynolds Gordon în 2012 împreună cu câțiva prieteni. Doar patru ani mai târziu, are peste 20,000 de membrii, organizând astfel de petreceri în marile orașe ale lumii, Londra, Paris, New York, Amsterdam, Ibiza, Berlin, întotdeauna cu casa închisă.

Aceste petreceri sunt întotdeauna opulente, o astfel de petrecere recentă având loc într-o vilă de 30 milioane £ din Marylebone, după cum afirmă cei de la The Independent. Cum de își permit asemenea lux?, este întrebat Gordon, „pentru că trăiesc într-o astfel de vilă”, răspunde acesta. Semn ce demonstrează succesul financiar al acestei afaceri.

Majoritatea celor ce participă la aceste petreceri sunt cupluri swing, doar o mică proporție fiind persoane single. Însă, nu oricine poate participa la aceste petreceri, Heaven Circle are un sistem de verificare a tuturor invitațiilor, existând clar un criteriu al atractivității. „Dacă dorești să faci sex cu o persoană total necunoscută, probabil că vei dori ca aceasta să fie atrăgătoare”, afirmă Chris Gordon. Consimțământul este însă principiul fundamental în acest gen de evenimente, de la bodyguarzi până la procesul de verificare al invitațiilor, acesta pare a fi un criteriu de la care nu există rabat.

„Merg la unele dintre cele mai bune astfel de cluburi din Londra, dar cred că petrecerile organizate de mine sunt mult mai prietenoase”, afirmă Gordon. „Vreau să spun, din moment ce ești pe cale să te culci cu nevasta unuia, e bine să fii cât mai prietenos”.

Deși Heaven Circle rămâne un răsfăț secret pentru majoritatea membrilor ei, se pare că într-o perioadă din ce în ce mai deschisă către sexul pozitiv (ca mișcare socială) rușinea de a admite participarea la astfel de petreceri dispare tot mai mult.

„Aproape 70 sau 80 la sută dintre membrii noștri folosesc poze în care își arată fața”, explică Chris Gordon. „Nu ai fi întâlnit asta înainte. Atunci aveam doar poze, să zicem detalii, un fund de exemplu. Acum sunt poze complete. Pur și simplu nu-i mai interesează – chiar și la locul de muncă, oamenii povestesc că le spun colegilor „am fost la o orgie aseară”, iar răspunsul este „ah, cool”. Nu mai este nici măcar un tabu”.

Lucrurile și mai ales atitudinea socială par să evolueze extrem de rapid în această privință. „Cred că în 20 de ani acest lucru va fi extrem de normal”, încheie Chris Gordon.

Sursa: The Independent.

To Top
Loading..