Home Externe Luptătorul MMA, Jordan Parsons, a murit după ce a fost lovit de o mașină

Luptătorul MMA, Jordan Parsons, a murit după ce a fost lovit de o mașină

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Luptătorul de arte marțiale mixte, în vârstă de numai 25 de ani, și-a pierdut viața miercuri după-amiază, după ce a fost accidentat duminică de o mașină. Un nume celebru în lumea sportului, Jordan Parsons, a suferit amputare la un picior în urma accidentului în încercarea de a-i fi salvată viața. 

Echipa sportivului, Bellator, a fost cea care a făcut anunțul că Jordan Parsons a decedat miercuri.  Scott Coker, președintele Bellator a declarat: ”Cu profundă tristețe anunțăm decesul unui membru drag al familiei Bellator, Jordan Parsons. Jordan a fost un atlet excepțional și o stea în ascensiune în acest sport. Dar, mai important, el a fost un tânăr de excepție. Jordan a fost muncitor, dedicat, inteligent, și era o plăcere să fii în jurul lui. El a reprezentat toate motivele pentru care iubim acest sport. Este o pierdere foarte tragică și gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia lui, prietenii și colegii de echipă."

Șoferul mașinii care l-a lovit pe Parsons a fugit de la locul faptei, și Poliția din Delray Beach încearcă în prezent să identifice autoturismul și persoana care îl conducea. În acest scop, oamenii legii au cerut și ajutorul cetățenilor. Sunt oferiți 1.000 de dolari drept recompensă pentru oricine are informații despre accident. 

 

Sursa: mmafighting.com, realitatea.net, dailymail.co.uk

 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More