Home STIRI ACTUALITATE Lucrările de reabilitare de la Spitalul de Arși din Capitală se vor încheia peste câteva zile

Lucrările de reabilitare de la Spitalul de Arși din Capitală se vor încheia peste câteva zile

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Potrivit lui Dan Tudorache, primarul sectorului 1 din Capitală, constructorul își va finaliza lucrările în câteva zile la Secția de terapie intensivă. Urmează să fie instalat la final un aparat de tratare a aerului care provine din Germania. 

Suma inițiala a lucrărilor de reabilitare, a fost de 250.000 de euro, însă edilul a declarat că primăria va face costurile publice după încheierea lucrărilor și că se va adăuga și costul aparaturii care s-a achiziționat. Dan Tudorache, care a vizitat Spitalul de Arși vineri, a afirmat:”Aparatura o să vină separat. O să vedem… Sper să nu depășească un milion de euro. Oricum, pentru sănătate facem orice, ca să respectăm toate normele.”

Tudorache a precizat: "În câteva zile, constructorul iese din spital. Mai așteaptă un singur aparat, de tratare a aerului, care vine din import. Am înțeles că e în vamă, din ce informații am. După care, trebuie să vină Direcția de Sănătate Publică să își dea avizul, pentru că ei în luna iulie au închis Secția ATI. Ministerul Sănătății trebuie să achiziționeze paturile și toată aparatura pe care noi nu putem să o achiziționăm. Deci, noi ne-am ținut de promisiune."

Potrivit sursei Agerpres, lucrările de reabilitare finanțate din bugetul primăriei sectorului 1 înseamnă mai exact: schimbarea instalației electrice, decopertare, montarea de ferestre noi și a unor uși cu deschidere automată din inox, și deasemenea consolidarea pereților. Instalația de ventilație specială pentru secția ATI și instalația de climatizare, sunt tot achiziția primăriei. 

 

 

Sursa: agerpres, jurnalistii.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More