Home Politică Liviu Dragnea: Eu nu cred că Victor Ponta va pleca din partid. Orice critică de a lui, pentru mine e sănătate curată

Liviu Dragnea: Eu nu cred că Victor Ponta va pleca din partid. Orice critică de a lui, pentru mine e sănătate curată

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

În ultima vreme, Victor Ponta îl tot critică pe liderul PSD, însă acesta a avut o declarație surprinzătoare legată de acest fapt. Liviu Dragnea nu e supărat, din contră.

Marți, Liviu Dragnea a declarat presei că orice critică venită de la Victor Ponta ”îl menține treaz”. El a fost întrebat de jurnaliști cum vede criticile repetate pe care i le-a adus Ponta în ultima vreme și a răspuns astfel: ”Orice critică de la Victor Ponta pentru mine este sănătate curată. Eu nu cred că Victor Ponta va pleca din partid. Orice critică de a lui pentru mine e sănătate curată, e un om cu experiență, nu sunt probleme, am vorbit și azi cu Victor."

Dragnea a fost întrebat de ce spune că orice critică a lui Ponta este sănătate curată. "Pentru că te menține treaz" a fost replica tranșantă a liderului PSD.

Una din criticile recente ale lui Victor Ponta la adresa șefului PSD este următoarea: ”„În afară de domnul Dragnea nu mai e nimeni la partid, el e singur, ceilalți aplaudă. E pe persoană fizică, niciodată nu a mai fost așa. Uite că se mai iau și decizii greșite. Eu sunt comentator, dacă nu mă întreabă nimeni în PSD, vorbesc în presă. Nu îmi doresc șefia PSD.”

 

 

 

Sursa: agerpres, digi24.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More