Home Politică Liviu Dragnea despre demisia fondatorului trupei HiQ :”Nu știm dacă avea de unde să-și dea demisia”

Liviu Dragnea despre demisia fondatorului trupei HiQ :”Nu știm dacă avea de unde să-și dea demisia”

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

În urma afirmaţiilor făcute de Mihai Sturzu privind demisia din PSD, preşedintele social democraţilor, a refuzat să comenteze afirmaţiile fostului solist de la HiQ, afirmând că, momentan, nu se găseşte în arhive adeziunea acestuia.

"Am fost sfătuit să mă abțin. Am o singură întrebare, pe care nu o am numai eu, o au și colegii mei. Încearcă colegii mei de la Secretariatul general, astăzi – mâine, să afle de unde și-a dat demisia (Sturzu – n.r.) că nu știm dacă avea de unde să-și dea demisia. Nu i se găsește adeziunea, dar, probabil că, până la urmă, vor găsi acest lucru"

Şeful PSD a mai afirmat faptul că ar fi "un caz unic în lume că cineva care nu a fost membru PSD să fie şef la TSD şi să mai şi candideze că deputat în 2012".

"Repet, i-am rugat, totuși, să verifice. Au verificat în arhive, în evidențele partidului din toate organizațiile și nu se regăsește, dar, probabil, că încă nu au căutat peste tot"

Liviu Dragnea despre demisia fondatorului trupei HiQ Nu știm dacă avea de unde să-și dea demisia 2

Deputatul Mihai Sturzu s-a prezentat luni la Parlament pentru a-și depune demisiile din Partidul Social Democrat

sursa:agerpres.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More