Home Sport Laurenţiu Reghecampf pleacă dacă nu îşi atinge obiectivele la Steaua

Laurenţiu Reghecampf pleacă dacă nu îşi atinge obiectivele la Steaua

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Laurenţiu Reghecampf a anunţat că dacă nu va reuşi să îşi atingă obiectivul, şi anume acela de a câstiga titlul, va pleca de la Steaua. Nu este un ţel uşor de îndeplinit, având în vedere că diferenţa dintre echipa patronată de Gigi Becali şi liderul Ligii I este de 9 puncte.

"Cred că e ceva normal la un club de talia Stelei să pleci dacă nu reuşeşti să iei campionatul! În fotbalul actual acesta este un lucru normal, nu există antrenor care să stea dacă nu are rezultate. Este un risc pe care ni-l asumăm atât eu, cât şi clubul, dar sper să nu ajungem acolo."

Reghecampf a redevenit antrenorul care poate aduce faima Stelei, după ce Mirel Rădoi a demisionat din funcţia de manager sportiv şi din cea de antrenor principal. Reghecampf a reuşit performanţa de a câştiga două titluri cu Steaua şi chiar de a-i califica în grupele Champions League.

reghecampf-ajunge-la-frf-dar-nu-ca-selectioner-119268-1(1)

Antrenorul care părea să câştige tot ce se poate câstiga cu cea mai iubită echipă din România, a plecat de la Steaua în luna mai 2014, şi a acceptat oferta venită din partea echipei Al Hilal.

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More