Home STIRI ACTUALITATE Lansarea noului Samsung Galaxy S8

Lansarea noului Samsung Galaxy S8

by Andrei M
2 minute timp de citit

Înainte de fi căutate specificațiile tehnice și designul noului smartphone Samsung Galaxy S8, a fost căutat prețul acestuia. Primele informații legate de prețul smartphone-ului de top al coreenilor au fost prezentate de jurnalistul Evan Blass. Acesta obișnuind foarte des să dezvăluie informații din interiorul companiilor producătoare de smarphone-uri.

Se speculează faptul că varianta simplă a smartphone-ului Samsung Galaxy S8 ar ajunge la aproximativ 800 de euro, iar modelul S8 Edge ar putea să coste aproape 900 de euro.

 

Este de așteptat ca noul model al celor de la Samsung să fie în topul celor mai performante telefoane din lume. Acest lucru ar putea fi posibil, în primul rând, din cauza scandalului apărut în urma lansării pe piață a unui telefon cu probleme tehnice, Galaxy Note 7.

Cei care iubesc accesoriile ar putea să înceapă să strângă, deja, bani pentru acestea. În urma lansării noului model Samsung, vor apărea și mai multe accesorii care promit un plus de funcționalitate.

Noul Samsung Galaxy S8 va avea o stație de încărcare wireless iar aceasta va costa în jur de 150 de euro. Casca de realitate virtuală GearVR va avea prețul de 130 de euro iar camera panoramică Gear 360 va fi în jur de 229 de euro.

Noul telefon va fi disponibil în trei versiuni de culoare: Black Sky, Orchid Grey și Arctic Silver. Telefonul va fi lansat pe 29 martie iar în magazine va apărea la sfârșitul lunii aprilie sau la începutul lunii mai.

Samsung Galaxy S8. Preț și specificații tehnice

Dacă vorbim despre specițicațiile tehnice, aflăm că este posibil ca noul smartphone să aibă un procesor Qualcomm Snapdragon 835. De asemenea, se presupune că va fi primul telefon cu o memorie RAM de 8 GB, capacitatea de stocare va fi de minim 64 GB, iar bateria de 4.200 mAh.

Se zvonește că display-ul va fi 4k, cu o diagonală de 5,2 inci și se vorbește despre o cameră principală de 30 de megapixeli și despre una secundară de 9 megapixeli pentru selfie și convorbiri video.

Presa de specialitate de peste Ocean scrie că pe lângă senzorul de amprentă, noul Samsung va avea și un scanner de iris, acest lucru ajutând la securizarea telefonului.

Împreună cu noul smartphone lansat de cei de la Samsung, ar putea apărea și asistentul virtual Bixby, un adevărat concurent pentru Siri de pe iPhone. Acest soft va înlocui S-Voice-ul deoarece acest asistent virtual este foarte rar folosit pe dispozitivele Samsung, în comparație cu Siri.

Acest nou asistemt virtual ar putea fi foarte folositor în utilizarea telefonului, mai ales la început. Bixby ar putea fi instalat și pe alte dispozitive electronice, cum ar fi accesoriile de fitness sau electrocasnice.

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More