Home Sport Irina Begu: ”2016 a fost un an cu bune și cu rele.” Ea a fost premiată la Gala Tenisului Românesc

Irina Begu: ”2016 a fost un an cu bune și cu rele.” Ea a fost premiată la Gala Tenisului Românesc

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Jucătoarea de tenis, Irina Begu ocupă locul 22 în clasamentul mondial, și a fost premiată la Gala Tenisului Românesc pentru performanțele realizate anul acesta. Begu a declarat însă că putea urca mai mult.

În clasamentul WTA, jucătoarea româncă ocupă acum locul 29 dar a declarat că anul 2016 a fost cu bune și cu rele. Tenismena ar fi dorit să nu aibă parte de accidentări. ”2016 a fost un an cu bune și cu rele. Dar per total pot să spun că a fost un an foarte bun pentru că am urcat pe locul 22 în lume (la 22 august), cea mai bună clasare a mea de până acum. Sunt foarte fericită pentru asta, dar sunt conștientă că puteam mai mult. Mi-aș fi dorit să fiu mai constantă și să nu fi avut parte de accidentări. Obiectivul meu anul acesta a fost top 20 și am simțit o presiune atunci când m-am apropiat. Pentru anul viitor vreau să fiu mai constantă și să mă bucur mai mult de ceea ce fac”, a declarat Irina Begu, potrivit sursei Agerpres. 

Deasemenea, tenismena a mai precizat că va avea multe de învățat de la Ilie Năstase, care este în echipa de Fed Cup a țării noastre, noul căpitan nejucător. Begu a spus:”Va fi o experiență frumoasă, toți avem de învățat de la dânsul…La Roland Garros, când am avut acele meciuri intense, am avut plăcerea să îl am alături. Și au fost momente când reușea să mă scoată din tensiunea aceea. Sunt sigură că și de data aceasta va fi la fel."

 

 

Sursa: agerpres, cotidianul.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More