Home Politică Iohannis, „surd şi mut”, afirmă membrii Mişcării Populare

Iohannis, „surd şi mut”, afirmă membrii Mişcării Populare

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Reprezentanţii Mişcării Populare îl critică într-un comunicat de presă pe Klaus Iohannis, deoarece nu va participa la şedinţa CSM care obligă prezenţa şefului statului

Klaus Iohannis a delegat-o pe Simina Tănăsescu, consilierul prezidenţial pe probleme de reformă instituţională şi constituţională să participe la şedinţa organizată miercuri de Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), reuniune în plen care are ca obiectiv alegerea noii conduceri. În cadrul plenului CSM se va prezenta şi raportul de activitate pentru 2015. În comunicatul de presă emis de Mişcarea Populară, potrivit Gândul scrie:"România are un preşedinte surd şi mut, dar şi absent de la cârma ţării. Fiind în vacanţă prelungită în America, departe de ţară, preşedintele Iohannis a uitat de obligaţiile şi îndatoririle generate de votul românilor din noiembrie 2014. (…) Importanţa evenimentului (şedinţa CSM-n.r) impunea prezenţa preşedintelui ţării la conducerea şedinţei, cel puţin pentru a marca evenimentul şi legitima de la cel mai înalt nivel al statului viitoarea conducere a CSM. Să nu fie contestată de unii sau de alţii".

Reprezentanţii Mişcării Populare amintesc în acuzaţiile lor şi de faptul că preşedintele nu a participat la şedinţele Consiliului European de la Bruxelles şi l-a delegat pe Dacian Cioloş în locul său, critica adusă de MP ( Mişcarea Populară) e că "nu s-a deranjat să meargă".

În comunicatul de presă, preşedintele Klaus Iohannis este deasemenea criticat pentru lipsa de reacţie faţă de criza migranţilor şi faţă de criza politică din Republica Moldova. MP precizează în comunicat:"În loc de prezenţa la cârma ţării, domnul Iohannis trimite populaţiei, prin facebook, din îndepărtata Americă, salutări cordiale şi multe succese. Nu credem că pentru aşa ceva l-au votat românii".

 

Sursa: gândul.info

 

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More