Home Politică Iohannis a discutat telefonic cu vicepreședintele SUA. Administrația Trump a transmis un mesaj

Iohannis a discutat telefonic cu vicepreședintele SUA. Administrația Trump a transmis un mesaj

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Vicepreședintele ales al SUA este Mike Spence; el își va exercita funcția începând cu data de 20 ianuarie 2017. Purtătorul de cuvânt al președintelui Iohannis a declarat că administrația Trump este interesată să dezvolte parteneriatul strategic cu țara noastră, după cum a fost informat telefonic Iohannis.

Klaus Iohannis a fost sunat de către republicanul Mike Spence și i s-a transmis din partea administrației Trump că se dorește în continuare dezvoltarea parteneriatului strategic. Mădălina Dobrovolschi, purtătorul de cuvânt al președintelui Iohannis a informat presa că: ”Preşedintele României Klaus Iohannis a fost sunat zilele trecute de către Mike Spence, viitorul vicepreşedinte american, care a exprimat dorinţa noii administraţii pentru dezvolarea în continuare a parteneriatului strategic cu România. A fost o discuţie foarte bună în cadrul căreia preşedintele Iohannis a transmis felicitări noii administraţii Trump. Această convorbire subliniază încă o dată relaţiile solide cu noua administraţie americană în contextul parteneriatului strategic cu Statele Unite, şi se înscrie în seria de contacte care au fost efectuate în ultima perioadă."

În timp ce Klaus Iohannis a fost contactat de noul vicepreședinte SUA, alți președinți au fost sunați direct de Donald Trump. Mike Spence și Trump au contactat mai mulți lideri politici până acum. Președintele ales al Statelor Unite a sunat în UE prima dată la președintele Cehiei și l-a invitat la Washington.

 

 

Sursa: gandul.info, adevarul.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More