Home Sport Ioan Andone dezvăluie secretul tehnicianului Laurențiu Reghecampf

Ioan Andone dezvăluie secretul tehnicianului Laurențiu Reghecampf

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

După revenirea lui Laurențiu Reghecampf la echipa Steaua, roş-albaştri au câştigat fără a încasa vreun gol toate cele trei meciuri disputate sub comanda noului antrenor.

În jocul campioanei s-a observat şi o schimbare de atitudine de când Reghecampf pregăteşte echipa. La o conferinţă de presă tehnicianul Reghe a declarat: "Noi lucrăm la un nivel foarte înalt şi vom reuşi să ajungem pe primele locuri, iar ce ne dorim noi e să ne calificăm din nou în Liga Campionilor. Avem un staff foarte bun. Eu ţin foarte mult ca tot colectivul pe care-l avem să participe în fiecare zi la pregătirea echipei. Când vrei să faci performanţă sunt foarte multe lucruri de care trebuie să ţii seamă".

Succesul antrenorului Steaua a dat naştere la diverse speculaţii, în special pentru că acesta se află la al doilea mandat ca şi antrenor la echipă. Una din metodele pe care Reghecampf le-a păstrat din primul său mandat şi o foloseşte în prezent este aceea de a a folosi clipuri motivaţionale pe care jucătorii le vizionează înaintea meciurilor importante. Faţă de perioada în care erau antrenaţi de Mirel Rădoi, jucătorii de la Steaua s-au prezentat mult mai determinaţi şi cu un tonus excelent în cele două jocuri din Liga 1 cu CSU Craiova şi Viitorul, dar şi în partida din Cupa României.

Ioan Andone a analizat la DolceSport schimbările prin care trece Steaua şi a dezvăluit tehnica prin care Reghe are succes: "Reghe folosește multe chestii psihice pentru a-i motiva pe jucători. Ce să ia jucătorii în acele punguțele? Sînt doar niște vitamine, iar o punguliță costă 1 euro sau 2 euro. Văd că pe unii îi deranjează că nu au astfel de pungulițe. Înainte, era un antrenor care spunea: "vă dau o pastilă care vă relaxează și vă întărește". Și le dădea jucătorilor o aspirină. Steaua a făcut transferuri foarte bune. Au revenit Bourceanu și Pintilii, care în celelalte sezoane au fost pioni chiei, iar Marica va da 8-10 goluri".

 

Sursa: GSP.RO, DIGISPORT.RO

 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More