Home STIRI ACTUALITATE Internet gratuit la metrou pentru utilizatorii Vodafone, între 8 februarie-31 martie

Internet gratuit la metrou pentru utilizatorii Vodafone, între 8 februarie-31 martie

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Reprezentanții Vodafone lansează un proiect prin care toți călătorii Metrorex, clienți ai cartelei pre-pay sau abonați vor avea acces la cea mai mare zonă de internet gratuit din Europa, din data de 8 februarie până în data de 31 martie, potrivit site-ului evz.ro

 

Toți utilizatorii Vodafone vor avea parte de trafic gratuit de date la metroul din Capitală în această perioadă, prin rețeaua 4G certificată de P3 Communications, anunță oficialii companiei. Așadar, toți abonații și clienții cartelei pre-pay vor putea să vizioneze filme, să asculte muzică cu ajutorul aplicațiilor HBO, Zonga și vor avea acces, de asemenea, la conținut digital prin intermediul bibliotecii virtuale timp de aproape două luni, odată cu plimbările prin subteran.

Totodată, în weekend-ul din 13-14 februarie, cu prilejul Zilei Îndrăgostiților se anunță noi surprize pentru toți utilizatorii de telefonie mobilă din România. Aceștia vor putea naviga gratuit pe internet, în cele două zile,  indiferent de rețeaua de telefonie la care sunt abonați.

Mai mult de atât, în perioada 8-14 februarie, abonații din afara rețelei  vor avea ocazia de a achiziționa în mod gratuit o cartelă SIM din orice magazin Vodafone sau din rețeaua magazinelor partenere, conform informațiilor agerpres.ro.

Vodafone România, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din lume, pune la dispoziție o gamă de servicii ce cuprinde mesaje, voce, date și comunicații fixe. 

 Anul trecut, în luna decembrie, compania avea în total 461 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile și 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

 Astfel, numărul clienților Vodafone România (utilizatori ai serviciilor mobile, ai serviciilor de voce și internet fix și m2m) înregistrat la 31 decembrie 2015 a fost de 9,101 milioane, în creștere cu 496.723 față de perioada similară a anului precedent.

 

 

 

 

 

 

 

Surse: evz.ro, agerpres.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More