Home STIRI ACTUALITATE Incidente în două mall-uri de Ziua Unirii. Alertă de bombă la Cluj și un deces în Capitală

Incidente în două mall-uri de Ziua Unirii. Alertă de bombă la Cluj și un deces în Capitală

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Ziua Unirii Principatelor Române a fost marcată anul acesta și de incidente neplăcute. Evenimentele s-au petrecut în Cluj-Napoca și București cam în aceași perioadă de timp.

În incinta mall-ului Plaza România din Capitală, a avut loc marți o tragedie. A fost găsită la parter o femeie decedată, în vârstă de 35 de ani. Sursele spun că femeia a căzut de la înălțime, încă nu se știe dacă a fost un accident sau a fost împinsă, și cele două echipaje SMURD trimise la fața locului, nu au mai putut interveni cu nimic. Femeia a căzut de la etaj, după cum relatează martorii, dar a fost deschisă ancheta pentru a se stabili dacă a fost împinsă de cineva sau a fost o cădere accidentală.

În județul Cluj, în incinta mall-ului Vivo din Florești, în jurul orei 13:45 un tânăr de 28 de ani a sunat la 112 și a anunțat că a lăsat o geantă sau un colet cu o bombă în zona centrală a complexului comercial, aproape de fântâna arteziană. Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, a declarat că echipe de poliţişti şi pirotehnişti, s-au deplasat la fața locului. A fost adus și un câine antrenat pentru depistarea de material explozibil, polițiștii au închis intrarea 3 în mall și au interzis accesul populației pe o zonă de 200 de metri din jurul fântânii arteziene. A fost identificat un tânăr din Timișoara care a făcut apelul de alertă și polițiștii l-au dus la secție pentru audieri. Suspectul a recunoscut că a fost vorba de o alarmă falsă. Activitatea mall-ului din Florești a fost reluată ulterior și zona a fost desecurizată.

 

 

Sursa: monitorulcj.ro, b1.ro, jurnalul.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More