Home STIRI ACTUALITATE Incendiu la staţia de metrou Piaţa Romană. Au intervenit peste 70 de pompieri

Incendiu la staţia de metrou Piaţa Romană. Au intervenit peste 70 de pompieri

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Incendiul a avut loc marţi după-amiază la staţia de metrou Piaţa Romană din Capitală şi cauza izbucnirii focului a fost un tablou electric, care s-a defectat, de pe peron. Din tunel a început să iasă fum şi au fost chemaţi pompierii care s-au deplasat la faţa locului cu 20 de autospeciale, iar circulaţia trenurilor a fost oprită timp de circa o oră. 

Metrorex a luat măsuri, oprind curentul după izbucnirea incendiului şi au fost anunţaţi pompierii. Un comunicat ISU Bucureşti – Ilfov relatează că au intervenit peste 70 de pompieri, şi că a fost nevoie de evacuarea persoanelor aflate la metrou. "Primele echipaje ajunse la faţă locului au constatat că în interiorul staţiei de metrou erau degajări mari de fum, fiind necesară evacuarea tuturor persoanelor. În cel mai scurt timp, au fost constituite 6 echipe de căutare a focarului de incendiu, evacuarea persoanelor şi pentru acordarea primului ajutor calificat”, scrie în comunicatul citat.

Nu au fost victime însă două persoane au fost transportate la spital deoarece au inhalat fum, una din ele fiind o tânără de 21 de ani. Informaţiile oficiale mai precizează că nu a rămas blocată în tunel nicio garnitură de metrou.  Incendiul a fost lichidat în scurt timp prin intervenţia salvatorilor şi au fost cercetate cauzele probabile de izbucnire a focului.

 

Sursa: adevarul.ro, ziare.com

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More