Home Sport Încă o înfrângere pentru echipa României la Campionatul Mondial de Handbal din Danemarca!

Încă o înfrângere pentru echipa României la Campionatul Mondial de Handbal din Danemarca!

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Echipa de handbal a României pierde și ultimul meci la Campionatul Mondial de Handbal din Danemarca. Echipa Rusiei a reușit să se impună în fața româncelor cu scorul de 30-27, chiar dacă România a condus Rusia în repetate rânduri pe perioada meciului.

După trei înfrângeri, echipa de handbal feminin se clasează pe locul patru și urmează să întâlnească echipa Braziliei în optimi.

Meciul disputat în această seară a fost unul fară miză (scorul nu a afectat poziția în clasament a echipelor), dar ambele echipe au jucat la un nivel înalt. Meciul disputat împotriva Rusiei  a fost foarte important pentru moralul româncelor. Chiar dacă româncele nu au reușit să câștige, acestea au reușit să facă unul dintre cele mai bune meciuri ale echipei din cadrul acestei competiții.

Clasamentul grupei D se închie cu Rusia ocupând locul I, urmată de Spania, Norvegia, România, Kazakhstan, iar pe ultimul loc, Puerto Rico.

Jucătoarele care au reușit să marcheze cele mai multe goluri sunt: Elisei, Neagu și Nechita.

 

SURSA: sport.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More