Home Politică În premieră după alegeri, un județ și un municipiu vor fi conduse de două reprezentante ale sexului frumos

În premieră după alegeri, un județ și un municipiu vor fi conduse de două reprezentante ale sexului frumos

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Daniela Cîmpean și Astrid Cora Fodor sunt cele două femei care vor conduce județul și respectiv orașul Sibiu, în urma voturile obținute duminică. Cîmpean este de profesie avocat și a fost consilier județean, Fodor care va ocupa fotoliul de primar al municipiului, este economist și a fost primar interimar până la alegerile locale.

Daniela Cîmpean din PNL va prelua conducerea Consiliului Județean după interimatul lui Constantin Şovăială, și a declarat pentru sibieni: ”O să le fac sibienilor fix ce le-am propus din programul nostru la Consiliul Judeţean Sibiu. O să fac un pas spre o administraţie modernă, profesionistă, dinamică, mai aproape de cetăţean. Toate proiectele sunt proiecte care să vizeze în primul rând dezvoltarea economică a judeţului Sibiu. Toate promisiunile pe care le-am asumat, ni le-am asumat şi le vom duce la bun sfârşit. Este cunoscut proiectul nostru pentru un spital judeţean nou, îl susţinem în continuare aşa cum am declarat de la începutul campaniei, este un proiect prioritar pentru Consiliul Judeţean Sibiu.”

Astrid Cora Fodor va ocupa fotoliul de primar al municipiului Sibiu și declară că ea nu face deosebire între etnii, dealtfel a primit voturi și din partea etniei rrome. ”Pentru rromii din Sibiu am acelaşi mesaj ca pentru toţi cetăţenii, pentru că eu nu fac deosebire nici între români, nici între germani, nici între rromi, nici între unguri, pentru mine toţi au aceeaşi valoare ca cetăţeni şi mă bucur că au votat pentru mine, pentru că eu am fost dintre cei care au participat la 80% dintre evenimentele lor, le cunosc obiceiurile şi cutumele," a spus Fodor. Deasemenea doamna Fodor de la Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) este dispusă la o colaborare frumoasă cu doamna Daniela Cîmpean.

”Eu nu văd niciun impediment în ceea ce priveşte colaborarea cu doamna Cîmpean. Eu nu sunt o adeptă acelei concepţii feministe că femeia trebuie să fie peste tot şi oriunde, dar dacă femeia este în stare şi poate dovedi că poate să facă ceva, atunci să facă. Aceleaşi drepturi, dar şi aceleaşi obligaţii”, a declarat printre altele, primarul Sibiului. 

 

Sursa: agerpres.ro, sibiu.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More