Home Economic Galaxy S7, noul model de smartphone lansat de Samsung pe 21 februarie

Galaxy S7, noul model de smartphone lansat de Samsung pe 21 februarie

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Compania sud-coreeană Samsung aduce pe piață o nouă generație de smartphone pentru clienții săi, prin lansarea modelului Galaxy S7. Evenimentul urmează să fie organizat în data de 21 februarie, chiar înainte de târgul Mobile World Congress, desfăşurat la Barcelona, aşa cum anunţă wall-street.

Cu ocazia anunţului oficial a fost realizat şi un teaser video cu titlul #TheNextGalaxy ce poate fi vizionat pe canalul oficial de youtube al Samsung.

Noul model de smartphone, Galaxy S7 este bazat pe un procesor performant, model Snapdragon 820, 4GB memorie RAM, un display de 5,1 sau 5,2 inch cu rezoluție QuadHD, o cameră foto de 12 megapixeli cu îmbunătăţiri şi va rula Android 6.0.1 Lollipop.

Generatia Galaxy S7 va fi pusă în valoare printr-o tehnologie similară celei Force Touch, introdusă de Apple pe modelul iPhone 6S în toamna anului trecut, iar producătorii au dezvăluit că o caracteristică importantă va fi şi autonomia crescută a modelului prin îmbunătăţirea capacităţii bateriei.

Potrivit informaţiilor prezentate pe wall-street.ro, atât Galaxy S7, dar și Galaxy S7 edge ar urma să fie lansate în aceeași zi. Singura diferenţă dintre cele două o reprezintă dimensiunea ecranului, care este mai mare în cazul Galaxy S7 edge.

De asemenea, China Mobile, cel mai mare operator din China care a anunțat data lansării, nu a ținut ascuns nici prețul, de 465 de dolari al noului smartphone Galaxy S7, potrivit publika.md.

Un obiectiv important al companiei a fost acela de a introduce slotul pentru cardul de memorie microSD, chiar dacă în cazul modelului Galaxy S6 s-a renunţat la modalitatea eficientă care permitea extensia capacitatii de stocare.

Producătorul sud-coreean dorește să ,,cucerească'' clienții cu un preț atractiv și un sistem mai performant față de modelul lansat în 2016, astfel încât aceștia să aleagă Samsung în defavoarea celorlalți producători de telefoane.

 

 

 

 

Surse: wall-street.com, evz.ro, bgr.com, publika.md.
 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More