STIRI ACTUALITATE

Gafă de neînţeles făcută de Poliţie în legătură cu un tânăr decedat la Colectiv

Miercuri, Eugen Iancu, tatăl unui tânăr care şi-a pierdut viaţa în incendiul de la clubul Colectiv, a postat pe facebook poza unei citaţii pe care a primit-o de la Poliţia Capitalei. 

Deşi a decedat de mai mult de cinci luni, Mihai-Alexandru Iancu a fost citat să se prezinte la Poliţie, iar tatăl său a fost cel care a primit acasă citaţia oficială. Tatăl lui Mihai-Alexandru, a scris pe pagina sa de socializare următoarele: "Piedone candideaza ? Asta nu este nimic, mai am una primita tot astazi, doar traim in Romania . Am primit o invitatie la politie pe numele copilului meu mort . Bravo , felicitari M.A.I. , ma bucur ca mi ai amintit in ce tara traim.”

citatie

 

Postarea îndureratului părinte conţine două fotografii publice pe care el le-a făcut citaţiei primite de la Poliţie şi în prima poză se observă că pe citaţie scrie şi ca tânărul Mihai-Alexandru să aducă cartea de identitate când s-ar prezenta la secţia de Poliţie. Comentariile la postare sunt numeroase şi îl susţin pe Eugen Iancu, tatăl tânărului decedat la Colectiv.

 

Sursa: gandul.info

To Top
Loading..