Home STIRI ACTUALITATE Gafă de neînţeles făcută de Poliţie în legătură cu un tânăr decedat la Colectiv

Gafă de neînţeles făcută de Poliţie în legătură cu un tânăr decedat la Colectiv

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Miercuri, Eugen Iancu, tatăl unui tânăr care şi-a pierdut viaţa în incendiul de la clubul Colectiv, a postat pe facebook poza unei citaţii pe care a primit-o de la Poliţia Capitalei. 

Deşi a decedat de mai mult de cinci luni, Mihai-Alexandru Iancu a fost citat să se prezinte la Poliţie, iar tatăl său a fost cel care a primit acasă citaţia oficială. Tatăl lui Mihai-Alexandru, a scris pe pagina sa de socializare următoarele: "Piedone candideaza ? Asta nu este nimic, mai am una primita tot astazi, doar traim in Romania . Am primit o invitatie la politie pe numele copilului meu mort . Bravo , felicitari M.A.I. , ma bucur ca mi ai amintit in ce tara traim.”

citatie

 

Postarea îndureratului părinte conţine două fotografii publice pe care el le-a făcut citaţiei primite de la Poliţie şi în prima poză se observă că pe citaţie scrie şi ca tânărul Mihai-Alexandru să aducă cartea de identitate când s-ar prezenta la secţia de Poliţie. Comentariile la postare sunt numeroase şi îl susţin pe Eugen Iancu, tatăl tânărului decedat la Colectiv.

 

Sursa: gandul.info

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More