Home Sport Fotbalist ucis

Fotbalist ucis

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

   Arnold Peralta, mijlocașul echipei Olimpia Tegucigalpa, a fost împușcat vineri în parcarea unui mall.

   Arnold Peralta și-a început cariera în 2008, iar cinci ani mai târziu a fost cooptat de echipa scoțiană Rangers. În 2015 s-a întors în țara natală pentru a activa în cadrul echipei Olimpia. Acesta a fost membru și al echipei naționale atât de juniori, a cărei căpitan a fost, cât și a celei de seniori.

   În seara zilei de vineri, Peralta se afla la cumpărături împreună cu soția sa când, în parcarea mall-ului Uniplaza, din La Ceiba, a fost ucis de 18 gloanțe. Cei doi ucigași conduceau fie o motocicletă, fie o mașină și l-au țintit din mers: "Aparent este vorba despre doi indivizi care conduceau fie o mașină, fie o motocicletă", a declarat comisarul Leonel Sauceda. Dat fiind faptul că nu lipsea nimic din bunurile soților, polițiștii nu au pus atacul pe seama unui jaf. 

   În prezent singura arestare făcută în cazul atacului este cea a unui agent de securitate, angajat în cadrul mall-ului, care a refuzat să le ofere polițiștilor imaginile de la locul crimei, surprinse de camerele de supraveghere.

   Toți cunoscuții fotbalistului s-au arătat șocați de cele întâmplate, iar declarațiile nu au întârziat să apară: "E teribil. Mi-au ucis fiul care era un bărbat exemplar. Nu pot spune mai multe din cauza durerii pe care o simt." a spus tatăl lui Peralta. "Este o moarte tragică pe care iubitorii sportului o deplâng", a afirmat Osman Madrid, directorul Federației Naționale de Fotbal din Honduras. "Membrii clubului Rangers sunt profund șocați și întristați să audă vestea tragică despre fostul jucător Arnold Peralta. În aceste momente foarte dificile, gândurile noastre se întreaptă către familia și prietenii lui Arnold", au declarat oficialii clubului Rangers.

   Cu un an înainte, fotbalistul condamna, pe o platformă de social media, rata crescută a criminalității din Honduras: "Este greu de trăit în țara noastră, unde delincvenții ucid în fiecare clipă. Este la modă să omori! Astfel de persoane nu merită să trăiască!".

SURSA: dailymail.co.uk

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More