STIRI ACTUALITATE

Familia Bodnariu este reunită. Copiii au fost aduși acasă după 210 zile de separare

Familia care a fost despărțită de Protecția Copilului din Norvegia este din nou împreună, și conform surselor, luni copiii au fost aduși acasă. Purtătorul de cuvânt al campaniei Pro-Bodnariu, pastorul Cristian Ionescu a făcut primul anunțul pe blogul personal.

Potrivit informațiilor publicate pe blogul lui Ionescu, familia Bodnariu ”s-a înțeles cu Municipalitatea Naustdal să aducă toți cei cinci copii acasă”. Cristian Ionescu a scris: ”Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească! Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu! Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră! ”A Dumnezeului nostru, să fie lauda, slava, înţelepciunea, mulţămirile, cinstea, puterea şi tăria, în vecii vecilor! Amin. (Apocalipsa 7:12)."

Reîntregirea familiei Bodnariu a fost anunțată în urmă cu o săptămână și jumătate, relatează Gândul; iar după întoarcerea copiilor, răpiți de Barnevernet, în casa părinților, familia a transmis un mesaj public însoțit de o poză. 

Bucuria și recunoștința celor doi părinți, Marius și Ruth, sunt exprimate prin purtătorul de cuvânt, Cristian Ionescu, în următoarele rânduri:”Cazul Bodnariu: În sfârșit acasă, ÎMPREUNĂ! Slăvit să fie Dumnezeu care a împlinit dorința și rugăciunile pentru reunificarea familiei Bodnariu Marius și Ruth! Îi mulțumim Lui că s-a îndurat de părinți și de copii și astăzi, după 210 de zile, sunt din nou împreună, acasă! Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru această zi pe care noi toți am așteptat-o împreună cu Marius, Ruth, Eliana, Naomi, Matei, Ioan și Ezekiel! Vă mulțumim tuturor celor care ați fost alături de Marius, Ruth, copilașii lor și de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare! Dorim să îl menționăm în mod special pe regretatul Cristi Țepeș, care ne-a transmis tuturor de la fața locului durerea pe care el a simțit-o văzând necazul prin care trecea familia Bodnariu. A plecat din lumea noastră și n-a mai apucat să finalizeze proiectul început și nici să fie părtaș la bucuria de astăzi, dar cu siguranță el se bucură acum în prezența Domnului…” 

Familia are nevoie de intimitate în aceste zile și în legătură cu acest aspect, pastorul Ionescu a declarat în comunicat: ”Din motive obiective, informațiile și imaginile din familia Bodnariu vor fi restrânse la strictul necesar. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și în special presei! În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de liniște și intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decat necesare deopotrivă pentru parinți, cât și pentru copii, în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor și rănile profunde din sufletele lor. Ne rugăm în continuare pentru ei și mulțumim încă o dată lui Dumnezeu pentru această zi!”

 

Sursa: gandul.info, stiripesurse.ro, radiociresarii.ro

To Top
Loading..