Home STIRI ACTUALITATE Facebook are o propunere inedită pentru utilizatorii reţelei

Facebook are o propunere inedită pentru utilizatorii reţelei

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Reţeaua de socializare Facebook ar putea ajunge o sursă de profit pentru utilizatori, dacă cea mai nouă propunere a companiei va fi pusă în aplicare şi va funcţiona.

Un sondaj publicat de The Verge, la care au participat un număr limitat de utilizatori ai celei mai populare rețele sociale, a fost folosit drept un instrument de testare de către Facebook pentru a vedea cum ar agreea oamenii să fie recompensaţi. Sondajul respectiv le solicita opinia participanţilor în legătură cu "diverse modalități de monetizare, prin care utilizatorii să câștige bani de pe urma conținutului postat pe Facebook"; potrivit relatării stiripesurse.ro. De fapt, Facebook urmăreşte să motiveze utilizatorii prin această propunere inedită care s-ar putea pune în aplicare, să creeze conţinut, postări pe care să le publice în reţea şi să nu se limiteze la a da doar share unui conţinut creat deja de altcineva.

Dacă se va implementa această idee, utilizatorii vor posta conţinut creat de ei şi vor obţine bani în schimb, dar va conta atât calitatea cât şi cantitatea postărilor virtuale. Propunerea celor de la Facebook ar putea ajunge o alternativă interesantă la AdSense Google.

 

Sursa: stiripesurse.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More