Home Politică Dragnea și Grindeanu invitați la Washington. Află cu ce ocazie

Dragnea și Grindeanu invitați la Washington. Află cu ce ocazie

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Surse oficiale spun că politicienii momentului în România, Grindeanu și Dragnea, au primit invitația de a participa la ceremonia de învestire a noului președinte SUA.

În data de 20 ianuarie va avea loc în capitala americană Washington DC, ceremonia de învestire a lui Donald Trump, care va dura peste trei ore și va fi urmată de o paradă militară ce va mărșălui de la sediul Congresului american spre Casa Albă.

Ceremonia de învestire a lui Trump este programată pentru ora locală 11:25, dar potrivit programului care însoțește invitația, evenimentelor speciale li se dă startul miercuri cu un mic dejun privat. Invitația oficială adresată premierului Sorin Grindeanu și Preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea include toate evenimentele care vor celebra învestirea lui Trump. Invitația a fost trimisă politicienilor români de vicepreședintele comisiei prezidențiale de inaugurare.

La recepția de după ceremonia de învestire a președintelui american, Grindeanu și Dragnea vor avea ocazia să îi întâlnească în persoană pe Donald Trump și Mike Pence, vicepreședintele, deoarece aceștia vor participa la eveniment alături de soțiile lor. 

 

 

 

Sursa: mediafax

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More