Externe

Donald Trump scârbit: „Este cea mai mare vanătoare de vrăjitoare din istorie”

Congresul și FBI analizează posibile legături între Donald Trump și Rusia. Serviciile secrete americane, consideră că între alegerea lui Trump președinte al Americii și Moscova, sunt legături care au influențat alegerile prezidențiale.

După ce săptămâna trecută, Donald Trump, l-a demis pe directorul FBI James Comey, s-a solicitat o investigație specială. Se vrea analizarea și anchetarea influenței Rusiei în alegerile prezidențiale.

Donald Trump se simte rănit în orgoliu

Preşedintele Donald Trump a declarat, joi, că decizia de a numi un consilier special care să supravegheze ancheta privind influenţa Rusiei în alegerile la prezidenţiale „răneşte teribil Statele Unite”, comform BBC.

„Directorul Comey a fost foarte nepopular pentru majoritatea oamenilor”, a declarat Trump. „De fapt, m-am gândit când am luat această decizie … că va fi o decizie bipartizană, pentru că ţii cont de toţi, şi de pe partea democratică, nu doar partea republicană, care spuneau lucruri teribile despre directorul Comey”.

„Niciun politician, în istorie, şi vă spun asta cu cea mai mare siguranţă, n-a fost tratat mai rău şi mai incorect ca mine”, a declarat, preşedintele SUA, Donald Trump.

„Este cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istorie”, a mai spus Trump.

 

Sursa: mediafax.ro

To Top
Loading..