Home Sport Doliu în lumea fotbalului. Avea numai 44 de ani

Doliu în lumea fotbalului. Avea numai 44 de ani

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Fostul preşedinte al FRF, Mircea Sandu a declarat că fostul jucător al ”generației de aur”, nu suferea de nicio boală. Daniel alias ”Didi” Prodan a încetat din viață în urma unui infarct miercuri seara.

”Daniel DIDI PRODAN A MURIT în urmă cu câteva ore ca urmare a unui infarct!!! Avea 44 de ani. Mi-a fost un mare prieten, iar sfârsitul său prematur de drum mă mâhnește profund. Este cea mai grea știre exclusivă pe care o dau în toată cariera mea” a scris pe pagina sa de facebook jurnalistul Dorin Chioțea. În fața soției sale, Licinia, în timp ce se uita la televizor, fostul internațional s-a chircit de durere. Soția lui a sunat la salvare, care a ajuns în 14 minute. Echipele de intervenție nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, deși au încercat timp de trei ore să îl resusciteze. 

Membrii ai familiei au relatat pentru presă:”Se uita la televizor și s-a chirchit de durere. Nimic nu s-a mai putut face. Totul s-a întâmplat la ora 20:00. Echipele de descarcerare au intervenit timp de două-trei ore, dar nu s-a mai putut face nimic.”

Didi Prodan s-a născut în martie 1972 și a avut în palmares la Steaua: două Cupe ale României, două Supercupe ale României, 5 titluri de campion; la Rangers: 2 titluri de campion, 2 Cupe ale Scoției și o Cupă a Ligii. Cariera sa a debutat la Olimpia Satu Mare. Pentru echipa Steaua a fost jucător timp de trei ani. Reacția clubului Steaua la aflarea veștii tragice a fost:”FC Steaua Bucureşti îşi exprimă regretul şi starea de şoc la aflarea veştii că fostul mare fundaş al echipei noastre, Daniel Prodan, s-a stins din viaţă la vârsta de 44 de ani. Clubul nostru transmite condoleanţe familiei îndurerate.”

 

 

Sursa: mediafax, gsp.ro, libertatea.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More