Home STIRI ACTUALITATE Doctorul estetician al vedetelor este pedepsit în cazul decesului unei femei

Doctorul estetician al vedetelor este pedepsit în cazul decesului unei femei

by Mircea Marinescu
2 minute timp de citit

Kasem Naser, cunoscut ca fiind medicul estetician al vedetelor a primit o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, în urma decesului unei femei căreia i-a efectuat o intervenție chirurgicală în anul 2011. Judecătorii au decis că el nu mai are dreptul de a profesa meseria timp trei ani, iar decizia poate fi atacată, potrivit gandul.info.

În articolul prezentat de gândul.info se informează că pacienta în vârstă de 56 ani a mers la centrul medical TulKarem pentru o intervenție chirurgicală de îndepărtare a varicelor, in ianuarie 2011. Operația s-a desfășurat normal, însă femeia nu a fost mulțumită și s-a întors la control, iar tatăl doctorului Kasem Naser i-a sugerat să mai efectueze încă o operație pentru eliminarea țesutului adipos din zona coapselor. Astfel, aceasta s-a prezentat din nou la cabinetul celor doi medici arabi și a fost supusă unei proceduri de lipoliză cu laser, intervenție la care a participat doctorul Kasem, care se afla atunci în perioada rezidențiatului.

Avea stări de vomă și dureri, dar a fost trimisă acasă

După numai două ore de la operație, femeia a fost trimisă acasă, chiar dacă se simțea foarte rău și avea stări de vomă. Intervenția pentru topirea grăsimilor în valoare de 6.000 de euro a fost însă fatală pentru ea. Deși soțul acesteia a încercat să ia legătura cu medicul ca să-i explice că starea ei s-a înrăutățit, acesta i-a transmis că pacienta are reacții normale, iar apoi nu a mai răspuns la telefon. Femeia a decedat în cele din urmă în brațele medicilor de la ambulanță, scrie realitatea.net

 Nu unul, ci doi medici au fost pedepsiți

În acest dosar este implicat și tatăl medicului, doctorul Mohammad Abu Baker care a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, iar cabinetul medical pe care îl dețineau cei doi trebuie să plătească o amendă penală în cuantum de 100.000 de lei. Medicul Kasem Naser nu se află  la primul confict grav cu justiția, acesta fiind acuzat în  anul 2012 că nu a înregistrat în actele contabile veniturile încasate pentru 150 de intervenţii chirurgicale.

Mai multe vedete din România, printre care Nicoleta Luciu și Oana Zăvoranu au ajuns la cabinetul medical al lui Kasem pentru operații de mărire a bustului.

 

Surse: Gandul.info, realitatea.net.,enational.ro

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More