Home Politică Declarația surprinzătoare a unui deputat. Nu cere funcții, dar nici nu le refuză

Declarația surprinzătoare a unui deputat. Nu cere funcții, dar nici nu le refuză

by Mircea Marinescu
1 minute timp de citit

Victor Ponta, deputat PSD  a declarat luni că nu a discutat cu Liviu Dragnea pe tema unei funcții în viitorul Guvern și nici nu îi oferă acestuia sfaturi.

Fostul prim-ministru al României a declarat că vrea să se implice plenar în viața partidului, însă nu îi dă sfaturi liderului social-democrat. Ponta a spus:”Nu, cu sfaturile nu stau bine. Nu cred că trebuie să-i dea nimeni sfaturi. Știe foarte bine ce trebuie făcut. Sunt deputat de Gorj. Pentru toți cei care am fost aleși în Hunedoara, în Gorj, cel mai important e să salvăm locurile de muncă și energia pentru că, pur și simplu, au făcut-o praf. Am ajuns să cumpărăm energie din străinătate."

Victor Ponta a fost întrebat luni dacă are în vizor o funcție și a răspuns:”Nu cer nicio funcție, nu refuz nicio funcție. Deocamdată am primit de la oameni și de la PSD funcția de deputat de Gorj.”

Nici în ce privește o posibilă funcție de președinte al Camerei Deputaților, Victor Ponta nu s-a pronunțat favorabil momentan. Politicianul a afirmat că nu a discutat cu Liviu Dragnea și că va anunța Dragnea când va fi cazul.

 

 

 

Sursa: romaniatv.net, evz.ro
 

Abonează-te pe:euro-stiri.net news

Alte știri

Euro-Stiri.net foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Read More